******
2 باكو بسكويت ساده ;
50 جرام زبده +ربع كيلو كريمه لباني + 20 جرام جيلاتينه بودر ندوبها فى ربع كوب ماء ساخن
6 قطع جبنه كيري غير مالحهاو جبنه مسكربونى او فلادلفيا او جبنه بدون ملح خالص
سكر بودره
الطريقه
*****
ندق البسكويت ناعم نوعا ما ونضيف له الزبده ونقلبه جيدا ونضعه في قالب التشيز كيك
ونضغط عليه ونرفع البسكويت من الجوانب لااعلي
ونحضر بوله ونضع بها الكريمه مع الجبنه مع سكر البودره والجيلاتينه بعد ان نسيحاها ونتركها حتي تبرد تماما ونقلبها علي الخليط جيدا
ونخرج صنيه البسكويت من الفرن ونتركها حتي تبرد ونجمله بصوص الكراميل
وندخله الثلاجه حتي يتماسك ويبرد
ويقدم
2 باكو بسكويت ساده ;
50 جرام زبده +ربع كيلو كريمه لباني + 20 جرام جيلاتينه بودر ندوبها فى ربع كوب ماء ساخن
6 قطع جبنه كيري غير مالحهاو جبنه مسكربونى او فلادلفيا او جبنه بدون ملح خالص
سكر بودره
الطريقه
*****
ندق البسكويت ناعم نوعا ما ونضيف له الزبده ونقلبه جيدا ونضعه في قالب التشيز كيك
ونضغط عليه ونرفع البسكويت من الجوانب لااعلي
ونحضر بوله ونضع بها الكريمه مع الجبنه مع سكر البودره والجيلاتينه بعد ان نسيحاها ونتركها حتي تبرد تماما ونقلبها علي الخليط جيدا
ونخرج صنيه البسكويت من الفرن ونتركها حتي تبرد ونجمله بصوص الكراميل
وندخله الثلاجه حتي يتماسك ويبرد
ويقدم