وصفة جميلة جدا و لذيذة لعمل الغريبة الناعمة اللذيذة وصفة ناجحة كل مرة و مجربة
3 كوب وربع دقيق
1 كوب سمن ابيض
1/3 كوب سكر بودرة ناعم
رشة فانيليا
**********الطريقة********* *
1-نخفق السمن احنا هنستخدم سمن سواء صناعي او بلدي
لونه ابيض عشان تكون بيضاء اللون (نخفق السمن مع السكر البودرة)
ملحووووووووظة:يفضل في الصيف تبريد السمن في الثلاجة عايري الكمية الاول وبعدها برديها في ثلاجة وطبعا في الشتاء مش بنحتاج تبريدها
2- ونخفق حتي تصبح كريمةهشة وبيضاء مثل الصورة والسكر يختفي لان كل ما داب السكر كانت انعم
2-ثم نضيف الدقيق باليد بدون مضرب علي مراحل حتي نجمع العجينة
ثم نشكلها كرات وكل ما كانت صغيرة كانت احلي وتزين بمكسرات او تقدم سادة بدون مكسرات وتزين بشوكة طعام
3-طريقة التسوية:
نسخن الفرن علي 170 درجة من 7 ل8 دقائق
ملحووووووووووظة
نتركها تبرد اولا في الصينية قبل التقديم
1 كوب سمن ابيض
1/3 كوب سكر بودرة ناعم
رشة فانيليا
**********الطريقة*********
1-نخفق السمن احنا هنستخدم سمن سواء صناعي او بلدي
لونه ابيض عشان تكون بيضاء اللون (نخفق السمن مع السكر البودرة)
ملحووووووووظة:يفضل في الصيف تبريد السمن في الثلاجة عايري الكمية الاول وبعدها برديها في ثلاجة وطبعا في الشتاء مش بنحتاج تبريدها
2- ونخفق حتي تصبح كريمةهشة وبيضاء مثل الصورة والسكر يختفي لان كل ما داب السكر كانت انعم
2-ثم نضيف الدقيق باليد بدون مضرب علي مراحل حتي نجمع العجينة
ثم نشكلها كرات وكل ما كانت صغيرة كانت احلي وتزين بمكسرات او تقدم سادة بدون مكسرات وتزين بشوكة طعام
3-طريقة التسوية:
نسخن الفرن علي 170 درجة من 7 ل8 دقائق
ملحووووووووووظة
نتركها تبرد اولا في الصينية قبل التقديم