طريقة لذيذة و مجربة لعمل البسكويت اللذيذ الانكشاير بوصفة رائعة
2 ونصف كوب دقيق
1 كوب زبدة
1وربع كوب سكر ناعم بودرة
1 كوب نشا
2 بيض
1 م ص بيكنج بودر
1 م ص فانيليا.
&& الطريقة &&
1-نخفق الزبدة مع السكر حتي تصبح كريمة هشة.
2-ثم نضيف البيض مع الفانيليا مع الخفق جيداااااا.
3- ننخل الدقيق مع البيكنج بودر والنشا ونضيفهم للخليط حتي تصبح عجينة ناعمة
4-ثم نشكل البسكويت كرات صغيرة الحجم وطبعا كل ما كانت صغيرة كانت افضل
&&& طريقة التسوية&&&
5-نسخن الفرن علي 180 درجة ونسويه من 7 ل10 دقائق.
ملحووووووووظة لونه بعد التسوية بيكون ابيض فاتح
ثم نتركه يبرد وللتزيين (مربي +جوزهند او مكسرات مفرومة)
ثم نضع المربي فوف ظهر البسكويت ونضع فوقها بسكوتة اخري كما الساندوتش كما بالصورة ونضغط عليه بحيث المربي تخرج منه عشان نجملها بعد كده بجوزهند.
ثم نجملها من الجوانب بجوزهند مبشور او مكسرات مفرومة وممكن كمان نغلفه بصوص شوكولاتة ... وبالف هنا
1 كوب زبدة
1وربع كوب سكر ناعم بودرة
1 كوب نشا
2 بيض
1 م ص بيكنج بودر
1 م ص فانيليا.
&& الطريقة &&
1-نخفق الزبدة مع السكر حتي تصبح كريمة هشة.
2-ثم نضيف البيض مع الفانيليا مع الخفق جيداااااا.
3- ننخل الدقيق مع البيكنج بودر والنشا ونضيفهم للخليط حتي تصبح عجينة ناعمة
4-ثم نشكل البسكويت كرات صغيرة الحجم وطبعا كل ما كانت صغيرة كانت افضل
&&& طريقة التسوية&&&
5-نسخن الفرن علي 180 درجة ونسويه من 7 ل10 دقائق.
ملحووووووووظة لونه بعد التسوية بيكون ابيض فاتح
ثم نتركه يبرد وللتزيين (مربي +جوزهند او مكسرات مفرومة)
ثم نضع المربي فوف ظهر البسكويت ونضع فوقها بسكوتة اخري كما الساندوتش كما بالصورة ونضغط عليه بحيث المربي تخرج منه عشان نجملها بعد كده بجوزهند.
ثم نجملها من الجوانب بجوزهند مبشور او مكسرات مفرومة وممكن كمان نغلفه بصوص شوكولاتة ... وبالف هنا