طريقة عمل البيتى فور بطريقة جميلة و لذيذة جدا و مجربة
***المكونات ((
2 كوب دقيق
1/3 كوب سكر ناعم بودرة
1 صفار بيضة
1 معقة صغيرة
فاانيليا
1 كوب ذبدة لينة طرية بحرارة الغرفة.
طبعا لازم الذبدة والسكر يدوبوا تماما ويتحولوا لكريمة بيضا هشة عشان انعم بتيفور
1-نخفق الذبدة ثم نضيف السكر ونخفق حتي تصير كريمة بيضة هشة
2-ثم نضيف 1 صفار بيضة مع الفانيليا ونخفق جيدا.
3- باستخدام اليد وليس المضرب نضيف الدقيق ونجمع العجينة.
4-وطبعا لو نحب بتي فور شوكولاتة ننقص من كمية الدقيق 2 معلقة و نضيف 2 م ك كاكاو خام.
وطبعا نشكله عن طريق ماكينة بتي فور او كيس حلواني.
***اما عن التزيين طبعا ممكن بصوص شوكولاتة
طريقة صوص التزيين***
1/4 كيلو شوكولاتة خام+قطعة زبدة حجم عين الجمل
نضع الشوكولا علي حمام بخار وبعد ما تسيح خالص
نضيف الزبدة ونقلب
ونزبن البتي فور وديه صور مختلفة للتزيين
وبالف هنا وكل عيد وانتم طيبين
***المكونات ((
2 كوب دقيق
1/3 كوب سكر ناعم بودرة
1 صفار بيضة
1 معقة صغيرة
فاانيليا
1 كوب ذبدة لينة طرية بحرارة الغرفة.
طبعا لازم الذبدة والسكر يدوبوا تماما ويتحولوا لكريمة بيضا هشة عشان انعم بتيفور
1-نخفق الذبدة ثم نضيف السكر ونخفق حتي تصير كريمة بيضة هشة
2-ثم نضيف 1 صفار بيضة مع الفانيليا ونخفق جيدا.
3- باستخدام اليد وليس المضرب نضيف الدقيق ونجمع العجينة.
4-وطبعا لو نحب بتي فور شوكولاتة ننقص من كمية الدقيق 2 معلقة و نضيف 2 م ك كاكاو خام.
وطبعا نشكله عن طريق ماكينة بتي فور او كيس حلواني.
***اما عن التزيين طبعا ممكن بصوص شوكولاتة
طريقة صوص التزيين***
1/4 كيلو شوكولاتة خام+قطعة زبدة حجم عين الجمل
نضع الشوكولا علي حمام بخار وبعد ما تسيح خالص
نضيف الزبدة ونقلب
ونزبن البتي فور وديه صور مختلفة للتزيين
وبالف هنا وكل عيد وانتم طيبين